Tusen takk for besøket! Gjestebok

Vi håper du likte oppholdet ditt på Hellerud Gård. Om du vil skrive en liten hilsen i gjesteboka vår, blir vi glade 🙂 Du finner kommentarfeltet nederst på siden.
Tusen takk for besøket, og på gjensyn!
1298031899402

OBS! Vi har nettopp fått ny gjestebok!

Du kan lese eldre kommentarer enn mai 2020 her:

11 Comments

 1. Kari Haugen
  juli 28, 2020 @ 8:59 pm

  Vi hadde minnesamvær på Hellerud Gaard i juni 2018 som var svært vellykket. Når vi nå skulle ha nytt minnesamvær var det enkelt å velge Hellerud Gaard på nytt. Behagelig betjening som nesten umerkelig utfører den beste service. Rikelig, smakfull og god mat i flotte lokaler. Kan anbefales på det varmeste. Kari H.

  Reply

 2. Hanne og David
  august 3, 2020 @ 1:19 pm

  Vi vil takke Siv, hovmesteren og servitørene på Hellerud Gård for en enestående innsats og gjennomføring av vår bryllupsfest.
  Til tross for alle smittevernregler klarte de å lage en uforglemmelig kveld for oss og våre gjester.
  Vi har bare fått positive tilbakemeldinger fra gjestene våre, og alle følte seg godt ivaretatt og trygge.
  Maten var kjempegod og servicen upåklagelig.
  Takk for en kjempefin fest!

  Reply

 3. I og S
  august 24, 2020 @ 12:03 pm

  Vil takke for et fint dåpselskap 9.august, og en god kommunikasjon før, under og etter selskapet.
  Dette var midt i Coronatider, men Siw og mannen lagde et veldig fint selskap med koltbord til oss og hadde gode rutiner på «smittehensyn».
  Hyggelige folk, fint inne, -og uteområde og ikke minst veldig god mat!
  Vi kommer til å bruke Hellerud gård ved flere anledninger!

  Reply

 4. Kjersti
  august 25, 2020 @ 11:02 am

  Vi feiret konfirmasjonen til vår sønn på Hellerud Gård 22.august 2020. Dette var andre gang vi var på dette stedet og like fornøyd begge ganger. Helt fantastisk mat, veldig god service og godt samarbeid i forkant av den store dagen. Takk til Siw og resten av gjengen – vi kommer garantert tilbake ved en annen anledning.

  Reply

 5. Caroline Hansen
  august 31, 2020 @ 7:42 am

  Vi feiret barndåp for vår lille datter på Hellerud gård den 16 August. Og vi fikk en så minnerik og fantastisk dag. Utmerket mat, nydelig kake og så god service:) Vakkert lokale og uteområde 🙂 Tusen takk for en så fin fest!

  Reply

 6. Ann Kristin og Øystein
  september 1, 2020 @ 6:32 pm

  Vi hadde fest for vår sønn på 15 år søndag den 30.08.20.

  Førsteinntrykket var at gården var vakkert pyntet både på utsiden og på innsiden. De hadde virkelig gjort seg flid. Kjempegod mat og flott servering av et personale som både var oppatt av å yte sitt beste og var opmerksomme,vennlige og humoristiske. Tusen takk for innsatsen og vi kommer gjerne igjen!

  Reply

 7. Mariann og Kjell Runar
  september 14, 2020 @ 3:30 pm

  Vi feira konfirmasjon 6. september på Hellerud gård og vart veldig godt ivaretatt både med hensyn til smittevern og gjennomføring. Nydelige lokaler og omgivelser, god og smakfull mat – nydelig anretta, og vennlige og morsomme personale. Gjestene kosa seg. Tusen takk for oss !

  Reply

 8. Lin Svendsmark
  september 26, 2020 @ 5:28 pm

  Vi feiret konfirmasjonen til vår datter nå i september 2020 , og hadde en fantastisk dag. Nydelig mat og veldig hyggelig vertskap. Gården og beliggenheten skapte en flott ramme. Anbefales virkelig.

  Reply

 9. Henning Westerås Jensen
  september 29, 2020 @ 5:44 pm

  Vi er alle strålende fornøyde med servicen og maten.
  Det ble er hyggelig og verdig minnestund hos dere i flotte lokaler.

  Mange takk skal dere ha!

  Reply

 10. Cecilie Hernes
  september 30, 2020 @ 5:20 pm

  Vi hadde en flott konfirmasjonsfeiring for vår datter på Hellerud Gård. Lokalet var nydelig pyntet, og satte en fin ramme rundt feiringen. Personalet var veldig oppmerksomme overfor konfirmanten, noe hun satte stor pris på. Vi kommer gjerne igjen når yngstemann skal konfirmeres 🙂

  Reply

 11. Solfrid og Kjell
  februar 8, 2021 @ 10:50 am

  Tusen takk for et flott selskap i forbindelse med vår datters konfirmasjon høst 2020. Takk til Siv og Per Arne. Vi følte oss godt ivaretatt gjennom planlegging og gjennomføring. God service, flotte omgivelser og kjempegod mat. Vi kommer gjerne igjen ?

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *